Samarbetspartner

Vi knyter till oss de starkaste i branschen för att komplettera vårt erbjudande till våra kunder. 

 

På IUS innovation arbetar vi alltid med de bästa i branschen. Vi vill alltid leverera det bästa till respektive kund och därför skapar vi partnerskap och samarbete med de allra bästa i sin bransch och på sin arena. Vi är stolta och glada att kalla dessa samarbetspartners för familj!

Samarbetspartner

I samarbete med IUS sedan start

Provés fokus på kvalitet, önskade effekter och ett brinnande engagemang bidrar till att utveckla organisationer, individer och arbetssätt. Prové har tillit som grund för utveckling och vet att samspelet mellan kultur och struktur ger verklig förändring.  

Sedan start har Prové och IUS innovation varit systerbolagen som kompletterar varandra. Prové med fokus på verksamhet- och organisationsutveckling och IUS innovation med fokus inom innovation och expertis i ämnet mobilitet. Det är ett nära samarbete som växer starkare för varje år och projekt vi genomför tillsammans.

Samarbetspartner

Sveriges forskningsinstitut

RISE, Research Institutes of Sweden, är Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner. I internationell samverkan med företag, akademi och offentlig sektor bidrar RISE till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle.

Vi är stolta att meddela vårt täta samarbete med forskningsvärlden och RISE. Där vi tillsammans sprider kunskap och utbildar i varandras paneler, debatter och inlägg inom ämnet mobilitet. Vi arbetar gemensamt mot ett mer hållbart samhälle, för oss men framförallt för kommande generationer.

Samarbetspartner

Ett nära och tekniskt samarbete

Savantic höjer Sveriges AI-kompetens. Savantic hjälper företag att jobba mer datadrivet. De levererar utbildningar och AI-lösningar baserade på den senaste forskningen. De vet hur man arbetar datadrivet och lyckas med AI i praktiken. 

I samarbetet med Savantic arbetar vi i gemensamma projekt där vi kompletterar varandra i arbetet kring datadriven mobilitet. Det handlar om projekt som rör bland annat machine learning, AI och datadriven kollektivtrafik. 

Hör av dig till oss så skapar vi något innovativt tillsammans. 

Vill du vara en del av en stor familj där innovation, upplevelser och att öka samhällets hållbarhet alltid är prioritet?
Känner du alltid för att överträffa förväntningarna och skapa individuella lösningar i världsklass?
Ser du dig själv som passionerad, professionell och lekfull? Är de alla ja? Grymt bra, då ska vi ta en kaffe tillsammans!

Tommy Vestlie

Tommy Vestlie

Strategisk rådgivare

Gabriella Vettese

Gabriella Vettese

Affärsutvecklare

Fredrik Wadström

Fredrik Wadström

VD