IUS innovation

We enable
sustainable mobility.

Mobilitet

Med vår vision och övergripande mål om ett hållbart samhälle är det naturligt att verka inom den samhällsbärande branschen mobilitet, hos såväl offentliga som privata aktörer.

IUS innovation genomför uppdrag som på olika sätt tar oss mot ett hållbart samhälle. Därför tar vi oss an utmaningar i verksamheter där vi kan göra mest nytta.

Att förändra hur vi reser är ett viktigt steg för en hållbar framtid. Vi har viljan och kunskapen att jobba mot en hållbar mobilitet.

Lyssna på senaste avsnittet från Mobilitetspodden

Mobilitetspoddens syfte är att minska det kunskapsgap som finns mellan branschen mobilitet och gemene man. Tanken är att genom lättsamma samtal väcka allmänhetens intresse för mobilitet och därmed bidra till förändring inom resande redan från resenärernas perspektiv. 

Erbjudande

Ge expertis

Hitta riktning

Utveckla erbjudandet

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Aktuellt

IUS startar upp traineeprogram

IUS startar upp traineeprogram

IUS innovation tar steget och utvecklar ett traineeprogram. Ett program som ska innehålla både utbildning, interna och externa projekt. Det är David Lillieroth och Adrian Wepplinger som är de första två att ingå i programmet under ledning och mentorskap av Anton Carlsson, projektledare och Patrik Westræus, projektledare.

read more

Nyhetsbrev

Hör av dig så tar vi en kaffe och snackar mobilitet ☕️

Tommy Vestlie

Tommy Vestlie

Ledare strategisk utveckling & innovation

Petra Alling

Petra Alling

Affärsutvecklare

Fredrik Wadström

Fredrik Wadström

Ägare och affärsutvecklare